Hvidevarer del. 2

Som tidligere nævnt har vi valgt at trække alle hvidevarer, på nær emhætten, ud af kontrakten, det ville simpelthen blive for dyrt at opgradere.

I stedet har vi valgt at entrere med Henriks Hvidevarer fra Vordingborg. Henrik matchede de produkter vi kunne finde, og oveni fik vi 4års. garanti samt gratis installation. Så de problemer man kunne risikere  ved at vælge hvidevarer efterfølgende, er stort set ikke eksisterende. Og skulle der blive problemer med dem indenfor 4år. så kommer der en teknikker til vores adresse og hjælper.

Og det bedste af det hele, Henrik klarer alt med hjemtagning osv. så produkterne er på hans lager ca. 14 dage før vi overtager huset (hvis det overtages før), og betaling kan man selv vælge om skal ske før eller efter. Den service og venlighed vi har fået hos Henrik har været utrolig god og kan kun give mine varmeste anbefalinger til alle der står og skal handle hvidevarer. 

Vaskemaskine BOSCH
WAN282B8DN

Tørre BOSCH
WTH852B8DN

Opvasker BOSCH
SMV67TD00E

Fryser BOSCH
GSN36AI31

Køl BOSCH
KSV36MI41

Ovn BOSCH
HBG6751S1S

Kogeplade BOSCH
PXV851FC1E

Skriv et svar