Fliser lagt og maling færdigt

Der er sket meget siden sidste inlæg og de fleste opdateringer er foregået på Facebook da det mest har været billeder.

Næste 2mdr!!! gik der uden der skete meget andet i huset end nedtørring og lidt murstensarbejde udenfor.

Et tip når i skal have lavet spartling, overvej hjørneskinner, dette er ikke en del af LR arbejde og ikke noget der er med i kontrakten, men det reder en fra ødelagte hjørner.

De sidste par uger, har maleren været i fuld sving, han har spartlet, fuget, sat filt op og her til sidst malet. Vi fik tildelt en af LR’s fast eksterne malere, Malermester Jesper Krøll Bronke, der har været selvstændig og tilknyttet LR i over 10år. Fantastisk behagelig person, effektiv og dygtig til hans arbejde. Jesper har gået alene og hygget sig i huset helt fra starten og har involveret os i alle beslutninger. Undervejs har han anbefalet produkter og måder han kunne udførre arbejdet, det har derfor været en stor fornøjelse da vi har følt huset var i sikre hænder.
Billeder af malerarbejdet samt mursten og udhæng.

Fliser er sat op og lagt på gulve. Badekar er monteret. Fugerne er i kontrakten angivet som så små som muligt. De varierre lidt i størrelsen og kunne måske væremonteret med smallere fuge, men det ser pænt ud og arbejdet er alt i alt rigtig flot lavet.
Billder af flisegulvet.