Tørretid er lig med ventetid

Omkring 17 Feb. siden da er der ikke sket meget i huset andet end det er sat til nedtøring. Bevares VVS er tilsluttet og el-dåser er monteret, men det er stort set også det. Imens har vi set nabohuset hvor der bygges med Huscompagniet blive næsten færdigt (de flytter ind til sidst i April og begyndt få uger efter os!!!!…..). 

Vi kan blot håbe på vores kvalitet er bedre end deres og det er ventetiden værd, ellers føler man sig da lidt til grin at de kan bygge større, hurtigere.

Siden Februar er der som sagt ikke sket meget fremskridt i byggeprocessen, men tørring af huset ser godt ud. Vi startede med noget nær 80% luftfugtighed og det skal jo gerne ned på 40% ca. vi ligger pt,. på omkring 55% og går støt nedaf. Og med en rumtemperatur på 23-24 grader er det næsten som at træde ind i en jungle når man kommer ind i huset.

VVS er tilsluttet i bryggers og på badeværelser, gas tilslutning er dog endnu ikke færdiglavet. Derfor kører NILAN anlæget pt. med en storm-p løsning så det opvarmer gulvvarmen, yderst smart metode at sikre gulvvarme på inden gas er lagt ind i huset.

Ud over VVS er der opsat gipslofter, der venter på at blive spartlet og malet.
Dåser er monteret hvor der skal være kontakter og stik.
Ledninger til udendørsspot og lamper er trukket, har selv efterfølgende trukket 2x30m. ledning i udhænget så vi efterfølgende selv kan montere spots udendørs. For med en pris på knap 900kr/spot ville det hurtigt løbe op når vi skal have 30-40 spots (hvis man går “all-in”).

 

Først i uge 14 sker der for alvor noget når murerne går i gang med det indvendige. Her skal alle render fra kabler lukkes, fliser skal lægges og loftet skal muligvis spartles, efterfølgende ved vi nu at malerne tager kontakt til os i uge 16. Vi har længe forsøgt at spørge dem hvilke mærker vi kan se på farvekoder fra, da vi gerne vil vide hvilke farver vi kan sige vi vil have, men dette har L&R åbenbart meget svært ved at svare på……. mærkelig nok, eller også har vores rådgiver blot travlt med at komme på ferie og glemmer de 2-3 gange jeg har spurgt om det….

 

KABE

Vi har længe talt om at vi gerne ville have KABE på 2 vægge i huset. Og har derfor spurgt L&R om ikke dette er noget de kunne lave, i bund og grund er der blot tale om farvet spartelmasse, så det bør være noget deres maler eller murer kan lave. Desværre har svaret været at dette ikke er noget de kan levere, vores rådgiver har ellers rakt ud til flere af deres malere.

Så hvis det er noget vi ønsker, så skal vi selv efterfølgende på det lavet. Og så er spørgsmålet om det er hvad man ønsker, efter at have overtaget en nyt hus, at skulle til at svine i det. Det må tiden vise og vi må overveje om væggene til en start, blot skal males i nogle spændene farver.

https://www.kabecopenhagen.dk

Billeder fra den seneste måned:

3 tanker om “Tørretid er lig med ventetid

  1. Øv at de er så fastlåsteat i ikke lave aftale om den overflade i helst vil have. Og kan sagtens følge jer at det er surtat se nabohuset skyderfrem med størrer hast end jeres, meeeennnn Huskompagniet er godt men så vidt jeg har fulgt med, ikke samme kvalitet – hvis det da skulle have en betydning for hastigheden.

  2. Hej Hans

    Ikke udenfor, det er jo undertag hvor der opsættes brædder under.

Der er lukket for kommentarer.