Taget er lagt, nøgle udleveret, nu kan huset blive lukket af

Vi har nu fået lagt tag på huset, sidste uge blev den sidste teglsten lagt og L&R kunne påbegynde nedtagningen af stilladserne. Grundet lokalplanen var vi nødt til at vælge tegl og ikke betontagsten, desværre da tegl er dyrere og lettere. Vi har valgt disse: TAGSTEN ENG SORT.

Samtidig med stilladset blev nedtaget gav det os mulighed for at trække kabler til spots i udhænget. Dette var ikke muligt eftersom stilladset blokkerede for adgang til undersiden af taget, og jeg ikke fik lagt kabel mens der endnu ikke var tegl på. Ved selv at trække kabel kan vi spare omkring 8-900kr. pr. spot og så gør det ikke noget om vi vælger at få sat 20 eller 40 spots op efterfølgende andet end prisen på indkøb.

Fik desværre ikke taget billeder under kabeltrækning da jeg havde glemt mobilen.

I dag fik vi så udleveret den midlertidige nøgle til huset, hvilket tager os skridtet videre til at få lukket huset af og den endelige ned-tørring. L&R har været heldige de seneste par uger, frost og meget tør luft har kunne blæse igennem hele huset og derved hjulpet på at få affugtet alt inden der skal sættes maskiner til det. Inden weekenden regner vi med at der bliver sat vinduer og døre i.

 

Herefter kan flise-lægning, lofter osv., begynde, og så må vi se hvornår murstene udenfor bliver lagt.