Funderings pris – endelig.

Så kom dagen hvor prisen på vores fundering blev opgjort og sendt til os.

En ting jeg vil huske at gøre opmærksompå inden vi går videre er. Regningen SKAL betales allerede efter 5 dage fra modtagelse!!! Dette var et punkt vi ikke var opmærksomme på, det står godt nok med småt i kontrakten, gemt som “al arbejde udført på regning skal betales NETTO 5 dage”. Vi havde dog regnet med det blot blev lagt på som samlede kontraktsum, men nej så vi måtte til lommerne endnu engang, præcis som med de 50.000kr. i depositum.

Da vi i sin tid underskrev kontrakten, fravalgte vi fastpris på funderingen. Prisoverslaget fra Lind&Risør løb op i 107.103kr. ex. bortkørsel af jord. af denne pris var de 30.000kr. til leje af et sugespidsanlæg da grundvandet står højt på grunden. Vi tog dog chancen og satsede på de kunne grave og støbe uden dette anlæg, og på denne måde spare 30.000kr. 

Herudover koster det 12.500kr. at låse prisen, en omkostning der forhåbentlig også kunne spares.

Regningen er nu modtaget og landede på 47.696kr. altså en besparelse på 71.909kr. ved at gamble.

En af de store forskelle på prisoverslag og endelig pris, er at sugespidsanlægget ikke var nødvendigt, eftersom der blev gravet og støbt samtidigt, samt at grunden indeholdt lang mere funderingsegnet materiale end prøverne havde vist.

En tanke om “Funderings pris – endelig.

Der er lukket for kommentarer.