Yes! Byggeansøgningen endelig godkendt

Som overskriften siger- så er byggeansøgningen endelig godkendt og allerede på Mandag står den på materialevalg hos Lind&Risør

ansøgningen der blev indsendt havde terrænregulering på 15cm over normal regulering (50cm). Selvom der Inter krav herom stod i lokalplan eller kommuneplan skulle Næstved kommune alligevel have det sidste ord, så et lille knæk nedad blev terrænet reguleret. 

 Noget vi egentlig er helt ligeglade med, men det skulle alligevel tage Lind&Risør 3mdr. at komme med det forslag. Var dette blot foreslået inden sommeren havde vi hurtigt sagt ja og var kommet videre. Så på det punkt får Lind&Risørs sælgere igen en bund karakter, de forslår sjællendt løsninger der gør man hurtigt kan komme videre, de ville hellere ligge huset i et 30-50cm dybt huld en have et knæk i terrænet. Svært at forstå og endnu sværere at de ikke foreslog det eller tog det seriøst da min rådgiver foreslog det. 

Nå men, nu er vi videre og glæder os til materialevalget. Lige nu sidder vi og prøver at sætte stikontakter osv. ind i huset hvor vi gerne vil have dem og så må vi se på mandag hvor fattige vi bliver. 

Skriv et svar