Ventetid mens kommunen godkender

D. 16. Juni sendte Lind & Risør ansøgning om byggetilladelse og dispensation for lokalplanen ind til kommunen, så det bare at vente, vente og vente lidt mere på at der kommer svar. Lad os håbe hverken ferie eller travlhed forlænger forløbet.

Der blev ansøgt om tilladelse til blank mur, da det af lokalplanen ellers fremgår mure skal filses, dog har over halvdelen af husene derude allerede fået lov til at bygge med blank mur, så dette regner vi ikke med bliver et problem.

Derudover blev der ansøgt om terrænregulering det sydøstlige hjørne på 15cm. mere end der fremgår af bygningsreglementet, heldigvis skriver lokalplanen intet om maks og min, så forhåbentlig får vi også OK til dette.

Imens kan man så bare gå og vente og vente på svar, og sidde og lege lidt med indretning af have, carport og skur. Den nye placering af hus uden carport, har heldigvis positiv betydning for udnyttelse af indkørsel og haven, da men derved kan placere carport helt op til skel og udnytte et ellers skævt hjørne. Dette giver således mere plads til græsplæne og køkkenhave.

På tegningen herunder er det forsøgt illustreret sammen med fortorv ude til højre og den bredde rabat der kommer til at være ud til vejen = gratis stykke indkørsel og plads til 1-2 biler ekstra.

Skriv et svar