Ventetid mens der søges om dispensation

Lang tid siden sidste indlæg, men det er mest fordi der stort set ikke er sket noget som helst. Mest pga. ventetid på Lind og Risør og efterfølgende skift af deres “Byggerådgiver” vi blev simpelthen så trætte på ventetiden og den lidt for useriøse rådgivning vi og vores egen byggerådgiver brokkede os. Vi har nu fået deres salgchef i stedet.

Han virker til at forstå vores krav en smule, men stadig op ad bakken med de fleste ting, og man kan godt mærke de forsøger at score ekstra penge hvor de kan, dette får de dog ikke lov til med os. 

Nu har de endelig forstået vi vil have huset så højt som muligt og tættere på vejen end oprindeligt sat, dette kræver dog en dispensations ansøgning til kommunen, noget der egentlig burde være lige til, men lader til at lade vente på sig. 2-3 uger skal L&R bruge på at sende det ind. Noget jeg nok ville kunne have klaret med en blyant og et par telefon opkald på en dag. Men fred være med det, nu tager vi det bare som det kommer. Ca. 15cm. mere end normalt tilladt, skal terrænet hæves i det ene hjørne af huset, dog står der intet om dette i lokalplanen, så vi håber de kan kan se fordelen i det og lader os hæve huset.

 

I stedet er jeg gået i gang med at prøve og tegne terrasse, skur og carport ind på tegningen, dette har vi jo taget ud af kontrakten, så det skal efterfølgende opføres. Det har dog den fordel at vi sparer mere end det koster at opføre det selv, og vi kan meget bedre udnytte hjørnet af grunden, der ellers bare ville være en stor ubrugt plet med græs.

Carport og skur kan faktisk opføres helt inde i skel og derved endnu tættere end den tegning jeg har siddet og lavet.
 

Skriv et svar