Plantegninger modtaget del. 2

Så kom den endelig, den plantegning vi fik tilrettet sidst, og den er lige som vi havde ønsket os.

I forhold til den gamle er bryggers og indgang flyttet. Dette giver mere plads i carporten og man slipper for at skulle gå imellem bilerne hver gang man skal ind. Udhænget på huset er alligevel 1m. så de tørre sko mellem bil og hus bør være sikret.

Vinduer mod Øst på toilet er rykket ned så der fra badekar er udsigt over marken.

Eneste vi nu overvejer er type af vinduer da standard vinduerne er kedelige og topstyrede. Vi tænker derfor på at få sat Rationel sidehængt vinduer med to fag da det vil give et meget pænere udsende og være langt mere praktisk.

plantegning_LR_ny

Picture 1 of 4

2 tanker om “Plantegninger modtaget del. 2

  1. Det er helt sikkert også det vi går efter. Det ser som du siger, meget pænere ud, og er meget mere praktisk.

Der er lukket for kommentarer.