Møde med arkitekten

Sidste uge havde vi møde med Arkitekten fra Lind&Risør. Her fik vi fremlagt vores ideér, vores udkast og hvordan vores stil er.
1,5time ca. tog mødet (1time med arkitekten) inkl. en lille rundtur i deres udstillingsrum. Og så havde arkitekten alt han skulle bruge og ville vende tilbage indenfor 14 dage med en tegning.

Vi havde inden tegnet vores forslag ind i Roomle, og havde derfor en god fornemmelse for hvad der ville passe ind i huset, dog har vi ikke taget højde for alle lovkrav og hvad der er praktisk muligt, det er derfor arkitekten skal tegne huset færdigt for os.

Forvent ikke det store af Lind&Risør’s showroom, det er meget småt, og deres sortiment er ikke opdateret i nogle år. Sørg derfor for at lave jeres hjemme arbejde inden den dag i skal lave materialevalg. Tag forbi HTH og find jeres drømmekøkken. tag forbi Næstved flisecenter og se deres udvalg (der er fliser med til 220kr/m2), tag forbi Garant eller Bygma og kig på Timberman eller Tarketgulve. Vi er mest til Laminatgulve, dette er dog nærmest et ukendt område for Lind&Risør, mens at f.eks. Huscompagniet ligger 30-50% af deres gulve som laminat. I skal derfor ikke lade jer spise af med det sparede udvalg Lind&Risør kan fremvise, alt er muligt, de skal bare presses lidt.

Besøg vores udkast i 3D her.

Imens blev div. forundersøgelser med Landinspektør osv. også sat i gang. Dette er en del af Lind&Risør pakken og ved at få det sat i gang med det samme, kan vi måske spare 14 dage senere hen.