Mursten del. 1

Rød, Gul, Brun, Sort, Sand…. Der er rigtig mange farver at vælge mellem når man skal bygge ens drømmehus. Og lige ved murstenene, så det utrolig svært bagefter at fortryde og ændre på det. Man kan højst vandskure dem og efterfølgende male muren for at ændre farve.

Det er derfor yderste vigtigt at vælge de rette farver fra starten.
Start med at designe dit hus’s ydre hos f.eks. Randers Tegl. De har et udemærket Tegneprogram hvor man kan sammensætte tag, vinduer og mursten i de farver man ønsker at bygge med.

Når man vælger skal man tænke over følgende:
Hvad vil vi gerne se på de næste 10-20år ?
Hvad er vores budget ?
Hvad passer til den have og terrasse vi gerne vil have ?
Hvordan er områdets huse bygget ?
Hvad er IN når huset skal sælges om 10-20år ?

Når man så har forelsket sig i nogle farver, så skal man ud og se på huse der er bygget med de sten man er faldet for. Og her kan det måske være man ender med slet ikke at kunne lide dem. Randers Tegl tilbyder man kan skrive til dem, og bede om refferancer på huset i ens område bygget med de sten man god kan lide. Dette er en rigtig god måde at se om man nu også kan lide de fundne sten i virkeligheden.

Pt. holder vi os til neutrale sandferver som følgende:

RT434 Prima Torino
RT536 Unika Pompej