Hvidevare del. 1

I et byggeri som det vi planlægger, får man som regel den fulde løsning der er inkl. alt. Dette skal dog tages med et gram salt da de færreste kan leve med de standard materialer og inventar der følger med. Dette er sig også gældene på Hårde hvidevare fronten, hvor det er de billigeste af de billigeste Siemens hvidevarer der følger med.

Her har Lind&Risør forhandlet en pris med Siemens, hvis man så vil opgradere skal man finde produktet på Siemens hjemmeside, og differencen er så den man skal betale for at opgradere. Mange finder det nok lettest nu det er en totalt løsning, bare at lade byggefirmaet klare denne når de har fundet de produkter de vil have.

Men da mange bække små, gør stor å, har vi valgt selv at skaffe det meste. Hvis man vælger dette, udløser det en “rabat” på byggeriet på xx kr. i forhold til hver hvidevare. denne pris er som regel 1/3 af Vejl. udsalgspris, men tit det samme man kan købe varen for på nettet.

Hvis vi købte de standard hvidevare der følger med på nettet ville vi skulle betale: 26.224kr. 
Siemens liste priser: 39.994kr,
LR – prisreduktion ved selv at købe hvidevarer: 21.838kr. altså taber vi her penge i forhold til de billige produkter, men..

Vælger vi opgradering af hvidevarene 2-3 trin op, og holder os til Siemens ser det således ud:
Merpris til LR: 20.600kr,
Merpris hvis vi handler selv: 14.320kr. (fratrukket LR reduktionen for egenleverance), altså en 6.000kr. sparet på en 1:1 og dette uden at have forsøgt at lave rabataftaler med en forhandler.

Hvis man ser på alternativer til Siemens, f.eks. Bosch, der er 100% de samme vare som Siemens og andre gode mærker begynder det at blive endnu sjovere:
4.199kr. kan vi selv købe opgraderede hvidevarer for, hvis vi ikke er mærke forskrækkede, der svarer til det beløb som LR skulle have 20.600kr., Dette beløb er selvfølgelig afhængig af tilbud og lidt shoppen hos forskellige forhandlere (udnyt evt. at Skousen matcher netprisen). 

Men 16.000kr. “tjent” på nogle timers arbejde hjemme ved skærmen, mener jeg selv er godt givet ud, og så får vi 100% den vare vi gerne vil have uden at skulle låse os til en producent. Her skal der så bruges lidt tid på at installere selv, eller booke en elektriker til det. Det burde dog være en nem tjans der hurtigt kan klares på en formiddag, måske endda inden huset overtages.

 

Skriv et svar