Køkkenvalg del. 1

Mere om valg af køkken når vi når så langt.

Køkkenet Lind&Risør sætter op er fra HTH og dette kan man ikke fravige fra, uden at afslaget der gives er mindre end selve kostprisen. Det er derfor en dårlig deal at fravælge HTH for selv at sætte op. Det man kan gøre, er så selv at vælge nogle meterialer der på sigt er nemme at skifte. Det kan f.eks. være. borplader, vaske, låger osv.

Fordelen med at bygge med LR er dog at de har alle eksperter in-house, så ikk noget med at sætte en dag af til at besøge HTH i en by nær dig, eller at du kommer hjem fra mødet med et køkken der ikke passer ind i huset. alt dette klares på kontoret hos LR.

Heldigvis giver HTH muligheden for selv at sidde og designe køkkenet, så man har en idé om hvad man går ind til, inden mødet med LR. Det giver også en fordel når man senere mødes med LR, at man ikke er på bar bund. Så det kan på det kraftigste anbefales at man bruger nogle timer hjemme inden.