Planlægning af byggeri

I snart 2år. har vi gået med tanker om at bygge selv samtidigt med vi har set på huse der har været til salg. Tankerne om at bygge selv er langsomt blevet større og større i det vi aldrig kunne finde et hus der helt passede os. Enten var grunden dårlig, huset ikke helt i top, eller også lå det bare helt forkert. 

Derfor er vi nu meget tæt på at købe grund og lave aftale med et firma der skal bygge for os. Dette er dog en meget krævende process der kræver meget tid og planlægning, og ikke mindst mod på at tage skridtet.
For hvordan er verden om 1år. når huset står der ?
Hvor meget kommer byggeriet lige til at koste ?
Og hvor skal vi bo imens det  hele står på ?

Alle disse spørgsmål er selvfølgelig også med til at gøre det hele lidt mere spænende, og så mange andre før os har stået i samme situation, så hvorfor skulle vi ikke også kunne komme igennem det. Og når vi er færdige, så bør vi stå med et resultat vi ikke har kunnet finde andre steder, samt med en masse erfaring der kun kan gøre os stærkere.